Fushë Kosova pa institucione parashkollore

Komuna e Fushë Kosova ende nuk ka institucione parashkollore, ndërsa në shkollat fillore dhe të mesme është rritur numri i nxënësve. Prindërit, por edhe arsimtarët po kërkojnë zgjidhje të këtij problemi, për të cilin komuna arsyetohet se nuk ka buxhet të mjaftueshëm për personel arsimor. (Teksti & kamera: Shqipe Miftari)./21Media

Back to top button