Vendimi u miratua nga deputetë gjerman

Vendimi u miratua nga deputetë gjerman

Parlamenti gjerman sot miratoi vendimin për tërheqjen e trupave nga baza ajrore Inxhirlik në Turqi, pasi që Ankaraja nuk i lejoi deputetët gjermanë që të vizitojnë trupat e tyre, të cilët janë të stacionuar atje.

Për këtë vendim votuan 461 nga 569 deputetë, derisa 85 ishin kundër dhe 23 abstenuan.