Maji i grevave: Tash mësimdhënësit…

Të gjitha institucionet arsimore në vend sot mbajtën grevë njëorëshe të organizuar nga Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës. Mësimdhënësit po kërkojnë 100 euro shtesë deri në miratimin e Ligjit të pagave./21Media

Back to top button