Greva nuk i ndaloi, Glastonbury mblodhi të gjithë në një vend

1 min read

Panik, zhgënjim, nerva – disa nga emocionet që pritej të shfaqeshin në stacionin Paddington të Londrës mëngjesin e së enjtes.

Zakonisht do të kishte trena specialë të planifikuar që qarkullojnë gjatë gjithë kohës, duke i çuar adhuruesit e muzikës në Glastonbury gjatë gjithë ditës.

Këtë vit, janë vetëm pesë, për shkak të ditës së dytë të grevave hekurudhore që po zhvillohen në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar.

Disa njerëz mbërritën në stacion në të gdhirë për t’u siguruar sa më shumë që të ishte e mundur për të marrë një hapësirë ​​në një nga ato shërbime të pakta.

Dhe larg hekurudhave, AA thotë se trafiku rreth Shepton Mallet, pranë vendit të festivalit, është gjithashtu më i lehtë se sa pritej.

Gjatë javës, Great Western Railway thotë se 15,000 njerëz do të kenë udhëtuar në festival në linjën hekurudhore nga stacioni Paddington.

Kjo është rreth 7.5% e numrit të përgjithshëm të njerëzve që do të vizitojnë Worthy Farm.

Glastonbury zë vend këtë javë, kryesisht deri më 26 qershor./21Media