Prezantohen rreth 23 brende të automjeteve të reja

Prezantohen rreth 23 brende të automjeteve të reja

Në sallën e panaireve në Shkabaj u hap panairi i dytë i automjeteve. Në këtë panair po marrin pjesë 12 kompani importuese me 23 brende të automjeteve të reja. U tha se ky panair kontribuon në buxhetin e Kosovës dhe krijimin e vendeve të punës./21Media