Haxhiu “shpërblen” të burgosurit e Kosovës

Albulena Haxhiu, ministre e Drejtësisë, bëri të ditur se u janë dyfishuar ditët e pushimit vjetor të gjithë personave të burgosur në Kosovë.
Gjatë raportimit në Komisionin për Legjislacion, ministrja tha se çështja e pushimit vjetor për të burgosurit ka qenë një temë që është diskutuar shumë.
Të burgosurit nga tash e tutje do t’i kenë 14 ditë të rregullta pushim vjetor dhe 7 të tjera të jashtëzakonshme, ku përfshihen rastet e vdekjes dhe situata të tilla./21Media

Back to top button