Hovenier: Reciprociteti është legjitim

Ambasadori i SHBA-ve, Jeffery Hovenier dhe kryetari i Listës Serbe dolën me qëndrime të kundërta për vendimin e Qeverisë për reciprocitet. Ambasadori amerikan e cilësoi legjitim reciprocitetin, ndërsa Rakiq e quan të njëanshëm dhe kundër marrëveshjes së Brukselit.(Teksti-Burim Zariqi,kamera-Sahit Troshupa)./21Media

Back to top button