Hoxhaj: Kurti nuk mund të mbijetojë politikisht pa Thaçin

 

Ushtruesi i detyrës së kryetarit të PDK-së, Enver Hoxhaj sot ka deklaruar se kryeministri Albin Kurti s’mund të mbijetojë politikisht pa Hashim Thaçin.

Sipas Hoxhajt, Kurti ende po merret me Hashim Thaçin.

Ai tutje ka shtuar se Kurti është kryeministri i vetëm në Evropë pa kontratë për vaksina.

“Tërë karrierën e tij politike e ka orientuar në përbaltjen e figurës së tij dhe kurrë nuk ia ka arritur. Edhe tani që presidentin Thaçi nuk e kemi këtu, Kurti prapë po vazhdon të merret me emrin e tij. Zotimet e kryeministrit Thaçi me NATO-n kanë qenë dhe mbeten legjitime dhe faktikisht po zbatohen edhe nga kjo Qeveri, sikur të gjitha ato paraprake. Përndryshe, ky kryeministër do të duhej ta dëshmonte të kundërtën duke ndërmarrë hapa konkret për anulimin e saj. Më shumë sesa për presidentin Thaçi dhe zotimet në esencë, kjo qasje e tregon për inferioritetin e tij patriotik e politik dhe mungesën e vizionit qeverisës. Por, nëse dëshiron të flasim me fakte, qe një: Albin, ti je kryeministri i vetëm në Evropë pa asnjë kontratë për vaksina.”, ka shkruar Hoxhaj në facebook./21Media

Back to top button