Në Agjencinë për Ushqim dhe Veterinari të Kosovës thonë se nuk ka vend për shqetësim

Në Agjencinë për Ushqim dhe Veterinari të Kosovës thonë se nuk ka vend për shqetësim

Institucionet e autorizuara të Kosovës janë duke përcjellë në vazhdimësi aspektet shëndetësore të të gjitha importeve të produkteve ushqimore përkundër kapaciteteve të kufizuara . Një pjesë e analizave bëhen edhe në laboratorët jashtë vendit./21Media