Sindikata e Pavarur e Sektorit Privat e Kosovës ka protestuar për shkak të gjendjes së rëndë të punëtorëve të sektorit privat të Kosovës.

Ata kanë kërkuar themelimin e gjykatës së punës, rritjes së pagës minimale në 350 euro dhe kontratën kolektive.

Kryetari i Sindikatës, Jusuf Azemi tha sektori privat ka pagat më të ulëta në rajon.