​Komuna e Mitrovicës Veriore jep nga 300 euro për fëmijë dhe 500 për çiftet e reja

Komuna e Mitrovicës Veriore ka hapur thirrjen për aplikim për subvencione për fëmijët e lindur në vitin 2024, si dhe çiftet e reja.

Sipas njoftimit të komunës, familjet e fëmijëve të lindur në vitin 2024, do të subvencionohen me 300 euro, ndërsa çiftet e reja me 500 euro.

Back to top button