Konferencë informuese për zhvillimin e sektorit privat

“Ditët e biznesit të vogël 2017”

Në Gjilan sot mbahet konferenca informuese për zhvillimin e sektorit privat, që zhvillohet në kuadër të aktiviteteve “Ditët e biznesit të vogël 2017”.

Konferenca organizohet nga Ministria e Tregtisë dhe Industrisë, përkatësisht Agjencia për Investime dhe Përkrahjen e Ndërmarrjeve në Kosovë në bashkëpunim me Komunën e Gjilanit.

Konferenca mbahet në Përlepnicë të Gjilanit, në orën 09:30./21Media

Back to top button