Lumezi e Kraja nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi

Lumezi e Kraja nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi

Prokuroritë në Kosovë dhe Shqipëri do të thellojnë bashkëpunimin duke shkëmbyer edhe informacione e dokumente për të luftuar krimin, korrupsionin, pastrimin e parave e financimin e terrorizmit. Këtë zotim e dhanë sot krerët e institucioneve të drejtësisë të Kosovës dhe Shqipërisë pas nënshkrimit të memorandumit për luftimin e këtyre dukurive./21Media