Sipas njohësve, çështja e presidentit sfidë për qeverinë Demhasaj: Asnjë parti nuk do t’ia krijojë kourumin VV-së për presidentin

Sipas njohësve, çështja e presidentit sfidë për qeverinë
Demhasaj: Asnjë parti nuk do t’ia krijojë kourumin VV-së për presidentin

Zgjedhja e presidentit konsiderohet të jetë sfida kryesore e Kuvendit të ri. Njohës të rrethanave theksojnë se dialogu me Serbinë dhe rimëkëmbja konomike po ashtu janë çështjet të rnësishme me të cialat do të përballet qeveria e re.( Teksti- Donika OSMANI, kamera: Berat BAHTIRI)./21Media