Kreu i gastronomëve: Ma shumë po na bon dëm ftohja në terasa se sa Delta

 
Kryetari i Shoqatës së Gastronomëve, Petrit Kllokoqi, ka shprehur pakënaqësinë lidhur me kufizimin e punës nëpër lokalet e gastronomisë.
Lokaleve të gastronomisë iu lejohet të punojnë vetëm në ambientet e hapura.
Tash kur temperaturat kanë rënë, Petrit Kllokoqi ka shkruar në Facebook se më shumë dëm po shkakton qëndrimi i qytetarëve në ambientet e hapura të kafeve dhe restoranteve sesa varianti Delta i koronavirusit.
Lokalet e gastronomisë iu lejohet të punojnë në ambientet e hapura deri në orën 21:30./21Media

 

Back to top button