Kurti: Reciprocitetin e kemi përfshirë në program si partnerë të koalicionit

Kurti: Reciprocitetin e kemi përfshirë në program si partnerë të koalicionit

Qeveria e Kosovës, ka marrë vendim që nga data 15 mars, të hiqet tarifa për lëndën e parë që importohet nga Serbia dhe Bosnjë e Hercegovina. Kështu tha, kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, në një konferencë për media. U bëri ftesë autoriteteve të Serbisë që si përgjigje ndaj vendimit të palës së Kosovës, të zotohen se do ta ndërpresin fushatën për çnjohjen e pavarësisë së Kosovës, si dhe të nisin me eliminimin e barrierave tregtare jotarifore ndaj Kosovës. (Përgatiti: Albulena Nuha, kamera: Lulzim Fana)./21Media