Ymeri: Pasurinë e vjedhur do ta konfiskojmë

Ymeri: Pasurinë e vjedhur do ta konfiskojmë

Lëvizja Vetëvendosje e ka nisur fushatën në qytetin e Gjilanit. Kandidati për kryeministër i Vetëvendosjes, Albin Kurti tha se Vetëvendosja është për mirëqenien e qytetarit dhe jo për mirëqenien personale të udhëheqësve qeveritarë. Gjithashtu shtoi se Vetëvendosje e njeh shtetin e Kosovës, e respekton dhe e do atë. Përmendi se në plan e punës Vetëvendosje kanë 40 prioriete./21Media