Kurti: Ministrin Latifi nuk e shkarkova, ai dha dorëheqja

Kryeministri Albin Kurti, tha sot se nuk e ka shkarkuar ministrin e Shëndetësisë Rifat Latifin, por ai ka dhënë dorëheqje, pas një pune, siç tha, të madhe në 10 muaj të shërbimit.
Ndërkaq nga Shërbimi Spitalor Klinik Universitar të Kosovës, Kurti, bëri një mori akuzash ndaj kompanive “Quantic” dhe “Security Code”, për dështim të në kryejen e punën. Kompania “Quantic”, ka paralajmëruar padi ndaj kryeministrit Kurtit, pasi thonë se “ia ka prishur imazhin”./21Media

Back to top button