Kurti përuroi parkun e lodrave në lagjen e komuniteteve në Gjyrkoc të Shtimes

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, së bashku me kryetarin e komunës së Shtimes, Qemajl Aliun dhe ministrinë e Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqin, sot përuruan parkun dhe këndin e tyre në fshatin Gjyrkoc të Shtimes.
Në prani të fëmijëve, mësuesve të shqiptarëve dhe ashkalinjë, banorë të Gjyrkocit, u përurua parku me sulm 2.200m².
Për dy muaj, siç u bë e ditur në komunikatë, në bashkëfinancimet e Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal dhe komunës së Shtimes, është realizuar parku me vetëm mbi 70% gjelbëruese, me 570 pemë të mbjella, 9 lloje të ndryshme të bimëve. lodrave, 52 shtylla ndriçimi, parking per veture dhe 330m² shtigje per ecje.

Back to top button