LDK: Të ulet akciza për derivate të naftës

LDK-ja reagoi pas rritjes tej mase të çmimit të derivateve të naftës. Kërkoi debat parlamentar. Mban qëndrimin për uljen e akcizës së derivateve të naftës si dhe uljen e tatimit të produkteve thelbësore./21Media

Back to top button