Muhaxhiri: Politika e jashtme e Kosovës të jetë më aktive

Analisti politik Artan Muhaxhiri ka thënë se marrëveshja Rusi-Serbi nuk ka ndikim të rëndësishëm gjeopolitik. Sipas tij, kjo marrëveshje tregon qartë se Bashkimi Evropian nuk i ka bërë presion të madh Serbisë që të zgjedh midis rrugës evropiane dhe asaj pro-ruse. Muhaxhiri kërkon nga krerët e Kosovës të aktivizohen më shumë në politikën e jashtme. Ndjekim interviste me analistin Muhaxhiri të cilin kolegu Burim Zariqi e pyeti fillimisht se si e vlerëson këtë marrëveshje Rusi-Serbi dhe ndikimin e saj në politikën e jashtme./21Media

Artikuj të ngjashëm

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button