Mungesa e vitaminës B12, një rrezik i madh për shëndetin, ja si mund ta dalloni

Trupi ynë ka nevojë për disa vitamina dhe lëndë ushqyese për të kryer siç duhet të gjitha funksionet trupore. Pra, nëse trupi ka mungesë të vitaminave të caktuara, mund të çojë në komplikime të vogla ose të mëdha shëndetësore.

Back to top button