Murati: Janë realizuar pagesat e pensioneve

1 min read

 

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Muati, ka njoftuar se sot është realizuar pagesa e pensioneve për 293 mijë e 347 përfitues.

“Shpresojmë që ky ndryshim u ndihmon familjeve sadopak ta shtyjnë muajin, sidomos tani në janar, sepse shumica kanë pasur shpenzime më të larta se zakonisht për shkak të festave të fundvitit”, ka shkruar Murati në Facebook.

Në mbledhjen e fundit, Qeveria e Kosovës mori vendim që asnjë pension të mos jetë nën 100 euro. Vendim tjetër që mori Qeveria, është që pagesat për pensione të ekzekutohen në mes të muajit./21Media