28 migrantë të tjerë kanë mbijetuar

28 migrantë të tjerë kanë mbijetuar

Trupat e shtatë migrantëve të vdekur nga Afrika janë gjetur në një frigorifer të braktisur, jo shumë larg kryeqytetit Tripoli, ka bërë të ditur të hënën për AFP zyrtari libian Adel Mostafa.

“Në frigorifer ishin 35 migrantë ilegalë, shtatë kanë vdekur dhe 28 të mbijetuarve u është ofruar ndihma mjekësore dhe ata janë mirë”, tha Mostafa.