Reshjet e në ditë e kaluara dhe prurja e madhe e ujit nga fshatrat për rreth Ferizajt ka lënë të bllokuara 20 familje në fshatin Tërrn të kësaj komune dhe mbi 500 hektarë tokë janë nën ujë. Në vazhdimësi komuna është në ballë të aksioneve për menaxhimin sa më të mirë të situatës mjaft emergjente, me dëme të mëdha materiale./21Media

(Përgatiti: Bahtir Cakolli, Kamera: Sahit Troshupa)