Ngjarjet e datës 30 mars

Komuna e Rahovecit mban tubime përkujtimore. (Varrezat e dëshmorëve dhe martirëve në fshatin Retijë, ora 10:00 dhe varrezat e dëshmorëve dhe martirëve në fshatin Opterushë, ora 11:0

Back to top button