Nju Jork: Shoqata “Peja” e priti ministrin kosovar

U diskutua për mundësitë e investimit nga diaspora në atdhe
Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal në Kosovë vizitoi Shoqatën “Peja” të Nju Jorkut. Në takim u vlerësua kontributi i kësaj shoqate për Pejën dhe Kosovën, por u diskutua edhe për idetë për mundësinë e investimit në Kosovë nga ana e mërgatës.(E pergaditi-Halil MULA)./21Media

Back to top button