Nuk kalon projektligji për financimin e subjekteve politike

Haxhiu: Projektligji cenon sigurinë juridike dhe është mjaft i dëmshëm

Komisioni parlamentar për Legjislacion ka shqyrtuar Raportin me amendamente të Komisionit Funksional për Projektligjin për ndryshimin e ligjit për financimin e subjekteve politike, por nuk mori mbështetjen e anëtarëve të këtij komisioni. Anëtarët nga Vetëvendosje e LDK e konsideruan këtë projektligj në kundërshtim me Agjendën Evropiane të Reformave./21Media

Back to top button