OKB: Një skenar edhe më djallëzor është gati të shfaqet në Gaza

Kombet e Bashkuara kanë paralajmëruar se “një skenar edhe më djallëzor është gati të shpaloset” në Rripin e Gazës dhe operacionet e ndihmës mund të mbeten të paaftë për t’u përgjigjur.

Ushtria izraelite thotë se po ndërmerr veprime “agresive” kundër Hamasit dhe grupeve të tjera të armatosura në Khan Younis në jug të Gazës.

Është urdhëruar evakuimi i një të pestës së qytetit – dhe zona thuhet se ka parë bombardime të tjera të rënda gjatë natës

Rreth 100 kamionë ndihma hynë në Gaza në secilën prej dy ditëve të fundit, por dërgesat nëpër të gjithë po pengohen nga luftimet

Firma kryesore e telekomunikacionit në territor thotë se shërbimet po kthehen gradualisht – pas një ndërprerjeje tjetër gjatë natës

Sulmi i Hamasit në Izraelin jugor më 7 tetor vrau 1200 njerëz dhe rreth 240 të tjerë u morën peng.

Ministria e shëndetësisë e Gazës e drejtuar nga Hamasi thotë se më shumë se 15,800 njerëz janë vrarë në fushatën hakmarrëse të Izraelit, duke përfshirë rreth 6,000 fëmijë./21Media

Back to top button