Nuhiu potencoi se ministrin e ri e pret punë e lodhshme

Nuhiu potencoi se ministrin e ri e pret punë e lodhshme

Oliver Spasovski sot mori detyrën e Ministrit të Punëve të Brendshme nga paraardhësi i tij Agim Nuhiu.

Nuhiu potencoi se ministrin e ri e pret punë e lodhshme dhe i dëshiroi të gjitha të mirat.

Spoasovski ju faleminderua Nuhiut për krejt atë se çka ka bërë MPB dhe i erdhi keq se në kohën kur Agim Nuhiu ishte ministër ndodhën ngjarjet e pakëndshme./21Media