U.D e Presidentes, Vjosa Osmani në një deklarim sa i përket procesit të certifkimit të kandiatëve për zgjedhjet e 14 shkurtit, tha se është e paprecedentë ajo se çfarë ka ndodhur dje në mbledhjen e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve.

“E pahijshme, e papranueshme për një institucion që duhet doemos ta ruajë integritetin e tij.”.

Osmani tutje tha se kryetarja e KQZ-së ka obligim që të kryejë detyrat në mënyrë të paanshme.

“E detyrë edhe më e rëndëshme e saj është mbrojtja e integritetit zgjedhor, ajo cfarë ka ndodhur dje e ka lënduar procesi n zgjedhor dhe integritetin e KQZ-së.”, tha Osmani./21Media