U.d e Presidentes, Vjosa Osmani në një deklarim sa i përket procesit të certifkimit të kandiatëve për zgjedhjet e 14 shkurtit, u zotua se nuk do të leojnë që të tejzgjatet procesi i zgjedhjeve
Osmani po ashtu tha se nëse përseriten situata të tilla do të ndërmarrë masa për të mbrotjur integritetin e KQZ dhe procesin e zgjedhjeve.

“Ashtu siç e parasheh ligji për zgjedhjet e përgjithëshme dhe ashtu siç më detyron Kushtetuta e vendit.”, tha Osmani.

Parapakisht Osmani tha se është e paprecedentë ajo se cfarë ka ndodhur dje në mbledhjen e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve./21Media