Osmankaq: Po të isha në Ministri të Arsimit, nuk do hyja në testin PISA fare..

Sonte(12 maj) në Click të RTV21 u diskutua për grevat dhe protestat e Sindikatave.
Salie Gajtani-Osmankaq u shpreh se nuk do po të ishte në Ministri të Arsimit, nuk do hynte në testin PISA.
“Po të isha në Ministri të Arsimit, nuk do të hyja në testin PISA fare”, u shpreh ajo në Click të RTV21.

Gajtani-Osmankaq ka thënë se Sindikatat do ta kenë mbështetjen e tyre kur të kërkojnë kushte më të mira të punës./21Media

Back to top button