Partia Fjala prezantoi kandidatët e saj nga komuna e Rahovecit

Partia Fjala nuk i thirri qytetarët në tubime, por shkoi vetë te qytetarët për të dëgjuar brengat e tyre

Partia Fjala të hënën hapi fushatën e saj në Rahovec, me ç’rast prezantoi dy kandidatët që vinë nga kjo komunë, Musa Krasniqi dhe Ilir Berisha.

Sikur në qytetet e tjera, edhe në Rahovec, Partia Fjala nuk i thirri qytetarët në tubime, por shkoi vetë te qytetarët për të dëgjuar brengat e tyre, si dhe duke vizituar lokalet-bizneset e tyre.

Back to top button