"Një buxhet kaq i vogël për kulturën është i pamjaftueshëm"

“Një buxhet kaq i vogël për kulturën është i pamjaftueshëm”

Sonte në Debat Përnime po diskutohet për kulturën dhe sportit me ç’rast përfaqësuesit e subjekteve politike po i shpalosin programet e tyre.

Sunaj Raça nga NISMA, tha se si krijues që është tha se rritja e buxhetit prej 60 për qind nuk është hetuar fare tek artistët.

Tha se mendoi se duhej të hynte në politikë për të depolizuar diçka, shkruan rtv21.tv

Ndërkaq Arbër Vllahiu nga AAK tha se një buxhet kaq i vogël për kulturën është i pamjaftueshëm./21Media