Pas viziës , Blair i shkruan Kurtit: E ardhmja e shtetit të bukur të Kosovës është e ndritur

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti kanjoftuar se ka pranuar letër nga  ish-kryeministri britanik, Toni Blair pas vizitës që e pati në Kosovë me rastin e 25-vjetorit të çlirimit të Kosovës.

Kurti ka publikuar letrën ku ndër tjerash Blair thotë se “E ardhmja e Kombi i bukur i Kosovës është i ndritshëm”.

Duke mbyllur një javë historike për vendin tonë, duke festuar 25-vjetorin e çlirimit dhe paqes sonë, doja të falënderoja të gjithë për fjalët e tyre kuptimplota dhe të ndaja një mesazh nga një prej miqve të dashur të vendit tonë, kryeministri Toni Bler: “E ardhmja e Kombi i bukur i Kosovës është i ndritshëm”, shkroi Kurti në rrjetin social X./21Media

Back to top button