Azemi: Deri në fund të shtatorit, mbi 60 mijë punëtorë që kanë humbur punën

Azemi: Deri në fund të shtatorit, mbi 60 mijë punëtorë që kanë humbur punën

Prej muajit mars të këtij viti edhe kur filloi pandemia Covid-19, besohet se në Kosovë kanë humbur punën rreth 40 mijë persona, dhe se nëse vazhdon ky trend vlerësohet se numri i atyre që do të humbin punën për shkak të pandemisë do të rritet deri në 60 mijë./21Media