Përmes postimeve shqetësuese në rrjete sociale, Ray J kërcënon me vetëvrasje

Ray J ka bërë një sërë postimesh, në të cilat paralajmëronte vetëvrasjen.
Gjithçka ndodhi kur ai ishte i dehur dhe gjatë një momenti të ‘vetëreflektimit’ ai donte të ndante historinë e tij në Instagram.
Sipas postimeve, ai përpak sa nuk u hodh nga një çati.
Postimet e tij origjinale përfshinin një foto të këmbëve të tij të varura mbi një pikë të lartë ku shkruante: A duhet vetëm të hidhem dhe ta përfundojë të gjithën tani?”.
Ray J është në mesin e atyre që kanë pasur probleme me shëndetin mendor./21Media

Back to top button