Përvjetore: 144 vjet të Lidhjes së Prizrenit

Në oborrin e Lidhjes Shqiptare të Prizrenit u shënua përvjetori i kësaj ngjarjeje të rëndësishme. Kësaj here, morën pjesë drejtues të komunave të Kosovës si dhe kryetarët e bashkive shqiptare në rajon. Me këtë rast, shfaqën gatishmëri për thellim të bashkëpunimit./21Media

Back to top button