Presidenti takon subjektet politike për zgjedhjet lokale

Takimi fillon në ora 09:00

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, sot pret në takim konsultativ përfaqësuesit e subjekteve politike për caktimin e datës së zgjedhjeve lokale.

Takimi me përfaqësuesit e subjekteve politike do të jetë i hapur për media dhe do të fillojë në ora 09:00, në ndërtesën e Kuvendit të Kosovës.

Back to top button