Prishtinë: Një ndihmesë u bë për zjarrfikësit

Vendimin e kryetarit të komunës së Prishtinës, Përparim Rama, për lirimin nga pagesa në transportin urban të zjarrëfikësve, policëve dhe nxënësve të shkollave fillore, e kanë mirëpritur zjarrëfikësit, të cilët konsiderojnë se një vendim i tillë do të duhet të merrej edhe më herët.(Teksti&kamera: Lirie Dibrani). /21Media
 

Back to top button