NLB Banka financon 16.5 milionë euro, punësohen mbi 300 persona

NLB Banka financon 16.5 milionë euro, punësohen mbi 300 persona

Në Prishtinë së shpejti do të ndërtohet hoteli i parë i brendit “Courtyard by Marriott”, dhe Qendrës së Biznesit Marigona Tower Business Hub. Ky hotel do të ofrojë hapësira të shumta, vlera e të cilit do të jetë 26 milionë euro. Në ceremoninë e nënshkrimit të marrëveshjes së financimit mes NLB Bankes dhe Marigona Tower u tha se në këtë hotel do punësohen mbi 300 punëtorë.(Teksti- Kujtesa Bajrami – Fana, kamera: Fidan Bajrami/21Media