Urdhërohet KQZ që të rinumërojë të gjitha votat e AAK-së nga diaspora dhe ato me kusht

Urdhërohet KQZ që të rinumërojë të gjitha votat e AAK-së nga diaspora dhe ato me kusht

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa ka anuluar votat e partive boshnjake dhe rome në komunat me shumicë serbe. Poashtu PZAP ka urdhëruar KQZ që të rinumërojë të gjitha votat e AAK-së nga diaspora dhe ato me kusht./21Media