PZAP vendos, Hani i Elezit nuk shkon në balotazh

1 min read

Komisioni për Ankesa dhe Parashtresa ka vendosur që Komuna e Hanit të Elezit nuk do të shkojë në balotazh.

Nga zgjedhjet 17 tetorit fitues në këtë komunë është Mehmet Ballazhi i Partisë Demokratike të Kosovës.

Në vendimin e PZAP-së bëhet e ditur se është refuzuar si e pabazuar pjesa e ankesës së kandidatit për kryetar të komunës së Hanit të Elezit Refki Suma, me të cilin ka kërkuar që të anulohet procesi i votimit për zgjedhjet lokale të datës 17.10.2021 vetëm për kryetar komune për shkak të minimit të integriteit të zgjedhjeve si rezultat i presionit dhe organizimit me qellim të përfitimit të mbështetjes së votuesve./21Media