Rekord i ri i rasteve me Covid-19 në Tokyo

1 min read

Që nga fillimi i Lojërave Olimpike në Tokyo, rastet pozitive me Covid-19 janë rritur dukshëm.

Tokyo ka raportuar rreth 3.865 raste të reja, nga 3,177 sa ishin ditë më parë.

Ndërkohë, Japonia ka raportuar se afër 9.500 raste të reja janë të konfirmuara në vend.

Që nga koha kur pandemia filloi, Japonia u kujdes të mbante një numër normal të të infektuarëve dhe viktimave nga Covid-19, por mesatarja po vazhdon të rritet dukshëm./21Media