Pas tri incidenteve të mbrëmshme në Londër

Pas tri incidenteve të mbrëmshme në Londër

Ne sulmin terrorist që tronditi mbërmë Londrën, ku mbetën të vrarë shtatë pëersona dhe dhjetëra të tjerë të plagosëur.  Ndjekim bashkë kronikën e koleges nga TV 21 në Shkup, Biljana Georgievska e cila raporton nga Londra./21Media