Senaca  e  jashtëzakonshme e Kuvendit të Kosovës ka filluar me një minutë heshtje në nderim të Ismet Bugojevcit.

Në seancën e stome në rendit të ditës është prezantimi i programit qeverisës për katër vitet e ardhshme, i miratuar më 7 maj.

Seanca po kryesohet nga kryeparlamentari Glauk Konjufca dhe në sallë janë 68 deputetë nga pozita dhe opozita./21Media