Shpërthejnë lajmet e rrejshme për situatën në veri të Kosovës

1 min read

Pas situates të tensionuar në veri të Mitrovicës kanë filluar të shpërthejnë lajme të rrejshme në rrjetet sociale lidhur me situatën atje.

Kishte edhe deklarata të tilla kinse ka edhe të vdekur. Gjë që është e pavërtetë. Ndërkohë edhe mediat serbe vazhdojnë të bëjnë propagandë se kinse ka shumë persona të lënduar si pasojë e veprimeve të Policisë së Kosovës.

Sipas Policisë së Kosovës në këtë operacion janë lënduar 6 policë, 5 prej tyre shqiptarë dhe një i nacionalitetit serb./21Media