Shqetësuese: Vjet 100 nxënës braktisën shkollën fillore!


Faktorët social dhe ekonomik ndër arsyet kryesor të braktisjes së shkollimit

Braktisja e shkollimit nga ana e nxënëseve vazhdon të jetë një dukuri mjaftë shqetësuese në vendin tonë. Sipas të dhënave të ministrisë së Arsimit, gjatë vitit të kaluar 100 nxënës braktisen arsimin fillor, ndërsa faktorët kryesor të braktisjes së shkollimit janë faktorët social dhe ekonomik./21Media

Back to top button