SHTRENJËTIMET: Pse ankohen vreshtarët dhe furrtarët e Rahovecit?

1 min read

Reflektimi i shtrenjtimit të artikujve të shumtë elementarë te qytetarët dhe bizneset e komunës së Rahovecit , është në fokus të kronikës në vijim, në të cilën flasin furrtarët dhe vreshtarët. /21Media